Cum să ștergeți definitiv o pagină Facebook fără să restabiliți un cont

Conținutul articolului



Mulți utilizatori ai rețelei de socializare Facebook se confruntă mai devreme sau mai târziu cu problema ștergerii complet a paginilor. Astăzi există mai multe modalități disponibile de rezolvare a acesteia: le puteți dezactiva permanent utilizând un browser de pe computer sau utilizând aplicația de pe telefonul mobil.

Metode de eliminare a paginilor Facebook

Există două metode principale de ștergere: selectiv prin setări sau când contul este dezactivat. Când selectați a doua opțiune, împreună cu profilul de utilizator, toate paginile care sunt legate de aceasta vor fi șterse automat.

Prin meniul din setări

Pentru a dezactiva o pagină de afaceri pe Facebook, trebuie să fiți administratorul acesteia. Algoritmul aici este foarte simplu:

  1. Accesați profilul dvs. de pe FB.
  2. Accesați pagina pe care doriți să o dezactivați.
  3. În meniul de sus, selectați „Setări”.
  4. Veți fi redirecționat către fila „General”, derulați în jos, penultimul articol va fi „Șterge pagina”.
  5. Faceți clic pe ea, linia se va deschide și va afișa linkul corespunzător.
  6. Apasa pe el. După aceea, puteți restaura pagina în termen de 14 zile din momentul dezactivării.

Inscripția Facebook

Închideți contul cu ștergerea paginii

Pentru a dezactiva permanent pagina, există o modalitate alternativă, care presupune ștergerea contului de Facebook. Această metodă va șterge complet profilul cu toate înregistrările, datele personale. Instrucțiuni pas cu pas pentru dezactivarea:

  1. În colțul din dreapta sus al panoului de control al social media, faceți clic pe butonul de schimbare.
  2. După selectarea articolului „Setări”.
  3. În coloana din stânga, faceți clic pe linia „Informațiile dvs. pe Facebook”.
  4. Apoi faceți clic pe cuvintele „Ștergeți contul și informațiile”, apoi selectați „Ștergeți contul meu”.
  5. Dacă decideți să vă ștergeți definitiv profilul, vi se va solicita să confirmați decizia dvs. introducând parola specificată în timpul înregistrării și codul din imagine.
  6. Confirmați operația, după care va apărea o fereastră cu informații că este posibil să vă restabiliți contul în termen de 14 zile.
Evaluează articolul
( Nu există încă evaluări )
Distribuie prietenilor
Recomandări și sfaturi în orice domeniu al vieții
Adauga un comentariu

Dând clic pe butonul „Trimiteți comentariul”, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal și accept politica de confidențialitate