Cum să ștergeți definitiv sau temporar o pagină din VK

Conținutul articolului



Rețelele de socializare pentru unii oameni devin un adevărat „web” care nu lasă să meargă să rezolve probleme reale, să lucreze sau să discute live cu prietenii. La un moment dat, viața „la vedere” a altor utilizatori poate fi plictisită și atunci ar trebui să știți cum să ștergeți o pagină de pe Vkontakte. Există mai multe modalități de a face acest lucru..

Cum să părăsiți VK

În acest moment, serviciul oferă mai multe opțiuni pentru a șterge rapid pagina VK. Puteți să le împărțiți condiționat în grade de „nerambursare”, de exemplu, este permis să vă înghețați contul temporar, astfel încât alți membri ai rețelei să nu-l poată accesa, dar puteți accesa profilul dvs. dacă doriți. Dacă trebuie să scapi complet, atunci trebuie să știi regulile serviciului, cum să ștergi o pagină din VK.

Cum se șterge pagina VK din telefon

Mulți utilizatori moderni folosesc de mult timp smartphone-uri (pe Android sau iPhone) pentru a accesa rețeaua. Gadgetul este convenabil pentru navigarea pe Internet, în plus, dezvoltatorii creează aplicații mobile speciale care simplifică lucrul cu site-ul pe Internet. Este posibil să ștergeți pagina VKontakte din telefon pentru totdeauna în orice moment convenabil, indiferent dacă este vorba despre un iPhone sau un android. Nu veți putea face acest lucru prin utilitatea mobilă, eliminarea se poate face doar prin intermediul site-ului. Pentru a scăpa definitiv de profilul dvs. pentru totdeauna, trebuie să faceți următoarele:

  1. Accesați adresa „Vkontakte”. Veți fi redirecționat automat către versiunea mobilă a resursei.
  2. conectare.
  3. Găsiți în meniul din stânga elementul numit „Setări”..
  4. În partea de jos a noii ferestre ar trebui să vedeți inscripția „Puteți șterge pagina dvs.”. Faceți clic pe linkul activ.
  5. În continuare, veți vedea o listă de opțiuni de ce doriți să faceți parte cu o rețea socială. Nu are niciun efect asupra procesului de dezactivare, acest pas este necesar doar pentru ca dezvoltatorii să colecteze informații. Puteți da comentariul dvs. de ce ați decis să distrugeți pagina. Indicați orice și faceți clic pe butonul „Șterge pagina”.
  6. După aceea, profilul tău va fi indisponibil, dar pentru încă un an datele despre tine vor fi stocate în baza de date a site-ului. Dacă doriți, îl puteți restaura.
  7. Amintiți-vă că numărul dvs. de telefon va fi în continuare asociat cu acest cont, înregistrarea unui cont nou pe același mobil nu va funcționa pentru dvs. până când cel vechi nu va fi șters complet.

Fată cu telefonul mobil

Cum se elimină complet din Contact

Metoda descrisă mai sus, cum se șterge o pagină în VK, coincide complet cu opțiunea pentru computere desktop și laptopuri. Calea pentru distrugerea profilului pentru totdeauna este exact aceeași, acțiunile sunt efectuate în aceeași ordine. Vă rugăm să rețineți că toate datele introduse mai devreme în chestionar vor fi stocate timp de mai multe luni. Dacă din anumite motive reintroduceți parola de conectare, parola pentru VK, atunci data ștergerii complete a datelor va fi programată ulterior. Din acest motiv, dacă doriți să vă retrageți complet din VK, atunci după închidere nu mergeți la casa dvs..

Pentru a ascunde orice date de la alți utilizatori, se recomandă să interziceți oricui să vizualizeze informațiile dvs. personale în setările de confidențialitate. Instrucțiuni pentru blocarea accesului la profil:

  1. Apăsați din nou butonul „Setări”.
  2. Selectați „Confidențialitate”.
  3. Lângă toate articolele, setați valoarea pe „Numai eu”.

Laptop cu o aplicație deschisă Vkontakte

Cum să vă blocați pagina Vkontakte

Dezvoltatorii de servicii au oferit o singură funcționalitate, dacă doriți să închideți temporar sau să ștergeți complet pagina din VK. Mai sus a fost descrisă o modalitate de a vă bloca profilul, dar profilul nu este șters imediat. În partea de sus a ecranului va apărea o notificare prin care puteți restaura informațiile dacă efectuați acțiunile necesare înainte de data specificată. De regulă, unei persoane i se alocă aproximativ șase luni pentru a lua o decizie (perioada de încercare). Cuvântul „Restaurare” va apărea lângă locul pentru avatar, făcând clic pe profilul care se va relua.

Fereastra aplicației Vkontakte

Pagina VK de la distanță

Timp de 6-7 luni, toate informațiile stocate vor fi stocate dacă ștergeți pagina din VK. Alți participanți la sistem nu vor avea acces public la aceștia și voi, dacă nu îl restabiliți. În partea de sus a site-ului va fi indicat momentul în care pagina va fi ștersă definitiv, iar în loc de fotografie – o imagine cu un câine. Până acum, baza de date conține informații. După această perioadă, nu este posibilă returnarea profilului, iar numărul de telefon va fi din nou gratuit pentru înregistrare.

Evaluează acest articol
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: