Remodelarea unei case vechi de AGATHOM: Natura se apropie mai mult

Fațada unei case canadiene din AGATHOM

Până de curând, casa a fost practic izolată de această oază minunată, până când arhitecții de la AGATHOM au schimbat aspectul, asigurând o interacțiune perfectă între spațiile exterioare și interioare.

Zona de luat masa

În acest nou design, terasa spațioasă, luminată de soare, devine o extensie naturală a camerei de zi. Ușile glisante panoramice sunt instalate pe partea dinspre sufragerie, dar vă puteți bucura de peisajul natural magnific oriunde în această zonă publică perfect amenajată.

Garniturile din cedru spaniol și cărămida expusă fac interiorul foarte primitor, iar decorul este minimalist în restrângerea generală.

Masă și scaune din lemn în sala de mese
Șemineu în casă
Combinație de pereți albi și lemn
Terasă
Design de casă canadian de la AGATHOM

Unitatea designului este asigurată de numeroasele piese interioare realizate din diferite tipuri de lemn. În sufragerie și în camera de zi au fost instalate șeminee – elemente esențiale în climatul aspru al Canadei.

Fotografie de Steven Evans. 

Citește mai mult  O reședință privată RGR maiestuoasă și plină de lumină, realizată de archiNOW!, Rimini, Italia
Evaluează acest articol
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: