Cum să ascundeți înregistrările audio pe Vkontakte

Conținutul articolului



Utilizatorii rețelei sociale VK împărtășesc știri, videoclipuri, muzică și fotografii cu prietenii lor. Cu toate acestea, pot apărea persoane necunoscute pe pagina căreia aș dori să ascund unele informații. Schimbarea confidențialității vă permite să faceți profilul parțial sau complet închis. Mai jos găsiți modalități de a limita accesul la piesele audio..

Cum să ascundeți înregistrările audio VK

Fiecare utilizator VK are posibilitatea de a seta restricții cu privire la dreptul de a asculta piese audio sau de a vedea fotografii. Pentru a face acest lucru, nu este necesar să vă faceți profilul complet închis, gestionarea confidențialității contului dvs. este foarte flexibilă, de exemplu, un prieten va vedea o anumită listă de înregistrări, iar cealaltă persoană va fi complet diferită. Site-ul oferă mai multe opțiuni pentru ascunderea înregistrărilor audio pe Vkontakte:

  • bloc complet pentru vizualizarea datelor – niciunul dintre prieteni nu le va vedea;
  • crearea unei liste de persoane care pot deschide melodii;
  • Puteți dezactiva afișarea pieselor care sunt copiate pe perete de alte persoane;
  • setarea confidențialității prin aplicația VK pe mobil.

Înregistrări audio pe pagina VK

Cum să închideți înregistrările audio în VK de la toți utilizatorii

Dacă nu doriți să permiteți cuiva să asculte și să vizualizeze piese audio din lista de redare, puteți face această secțiune complet privată. Doar proprietarul paginii îi va putea asculta. Această manipulare este realizată direct din cont, deci trebuie mai întâi să vă autentificați. În continuare, veți avea nevoie de următoarele:

  1. Faceți clic pe pictograma cu numele și fotografia, care sunt situate în partea dreaptă sus a profilului din Vkontakte.
  2. Faceți clic pe buton, va apărea un meniu unde trebuie să faceți clic pe „Setări”.
  3. O nouă pagină va apărea pentru a închide piesele audio, faceți clic pe „Confidențialitate”, acest element se află în meniul din dreapta.
  4. A cincea linie va fi de a controla afișarea audio din listă.
  5. Pentru a le închide complet de la toți participanții la rețea, trebuie să faceți clic pe linkul de lângă pictograma de blocare, activați opțiunea „Numai eu”.

Astfel de condiții vor obliga serviciul Vkontakte să afișeze muzică din grupul de „înregistrare audio” doar pentru dvs., restul rețelei nu va putea urmări lista actualizărilor. Dacă doriți să împărtășiți un fel de melodie cu prietenii, atunci puteți să le puneți pe perete, iar acestea vor fi disponibile, trimiteți un mesaj personal. Pentru a redeschide capacitatea de ascultare, în aceeași secțiune, setați elementul „Toți utilizatorii” sau „Numai prieteni”.

Instrucțiuni pentru închiderea fișierelor audio de la toți utilizatorii

Cum să ascundeți muzica în VK de utilizatori specifici

Uneori nu doriți să permiteți doar anumitor persoane din lista prietenilor să asculte audio. Poate că ți-au ridiculizat gusturile sau poate sunt rude care te privesc ulterior dezaprobator după cântecul adăugat al lui Leningrad. Există o modalitate de a ascunde înregistrările audio pe Vkontakte de la una sau mai multe persoane. Pentru a face acest lucru, faceți următoarele:

  1. Faceți clic pe meniul personal din colțul din dreapta sus al profilului..
  2. Selectați elementul cu setările, accesați fila „Confidențialitate”.
  3. Veți avea din nou nevoie de a 5-a linie, în care de data aceasta trebuie să selectați un alt element.
  4. Faceți clic pe link și activați opțiunea „Totul, cu excepția …”
  5. Veți vedea un formular prin care puteți adăuga persoane cărora nu doriți să vi se asculte muzica.

Puteți selecta imediat grupul în care se află anumiți prieteni, de exemplu, „Muncă” sau „Familie”. Dacă trebuie să închideți o singură persoană, atunci în linia de mai jos, începeți să-i conduceți numele în Vkontakte. Așa că adăugați toți cei care intră în „lista neagră” și nu vor avea dreptul să asculte înregistrările. Apoi, faceți clic pe butonul „Salvați” și închideți fila. Pe aceeași cale, este posibil să eliminați o persoană și să deschideți din nou accesul la ea.

Aflați cum puteți șterge audio în VK.

Fila Vkontakte de pe tabletă

Cum să ascundeți audio în VK pe perete

Uneori, oamenii copiază audio nu pe o listă de redare, ci direct pe o pagină de pe Vkontakte. Serviciul permite opțiunilor să le închidă dacă există o astfel de nevoie. Piesele sonore sunt înregistrări pe perete, așa că trebuie să ascundeți complet tot ce va fi publicat pe el. Un grup cu melodii va fi vizibil dacă nu l-ați închis. Aceasta se face după cum urmează:

  1. Deschideți meniul din colțul din dreapta al paginii.
  2. Accesați secțiunea „Setări” și faceți clic pe „Confidențialitate”.
  3. Al doilea grup de legături este o secțiune intitulată „Intrări pe pagină”.
  4. Faceți clic pe linkul opus articolului „Cine vede postările altcuiva …”, setați valoarea „Numai eu”.
  5. Când oricare dintre piesele muzicale apar pe pagină de la un străin, acestea se vor ascunde de toată lumea. Le puteți asculta fără probleme..

Setări de confidențialitate Vkontakte

Cum să blocați muzica pe Vkontakte de la prieteni prin telefon

Pentru a afla rapid despre toate modificările din contul dvs., despre sosirea de mesaje noi, oamenii instalează programul pe VK mobil. Aceasta este aplicația oficială care vă ajută să vă accesați profilul prin intermediul Internetului de pe telefon. Există o modalitate prin care poți ascunde înregistrările audio pe Vkontakte de pe smartphone-ul tău dacă ai o conexiune de rețea. Aceasta se face după cum urmează:

  1. Conecteaza-te la contul tau. Apelați versiunea spre partea stângă a meniului principal.
  2. Parcurgeți pagina în jos până când apare cuvântul „Setări”, atingeți-o.
  3. Accesați „Confidențialitate”.
  4. A cincea linie va fi capacitatea de a închide piese audio. Faceți clic pe linie și selectați opțiunea dorită. Le puteți închide de la toți, doar de la unii utilizatori sau puteți permite anumitor prieteni să le vadă..
  5. Pentru a dezactiva această funcție, mergeți pe aceeași cale și faceți clic pe linia cu setările „Toți utilizatorii.
  6. Aceste manipulări sunt activate pe întregul cont, de aceea sunt salvate când vă conectați de la computer.
Evaluează acest articol
( Încă nu există evaluări )
Adaugă comentarii

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: